B-INTENSE
Инфраред Решения

Genev Luxury Ви представя патентованата Австрийска технология b-intense®, за оптимално облъчване на тялото и предпазване на инфраред излъчвателите от замърсяване. Инфрачервената технология b intenzi® е лична разработка на Австрийската компания. Отворените и иновативни b - intenzi® кабини носят ново усещане за свобода при използването на инфраред С елегантния си дизайн и компактност те успешно се вписват в интериора на дома или хотелската стая.
Здраве и лукс в едно.

Как да използвате b-intense® инфрачервена кабина

КОЛКО ЧЕСТО ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИНФРАЧЕРВЕНАТА КАБИНА? –  Процесът отнема около 30 минути и може да се извършва няколко пъти седмично.

  • Важна забележка: Повече от едно нагряване в един ден е вредно. Така че, ако вече сте използвали инфрачервената кабина, изчакайте да дойде следващия ден, за да я използвате отново. Тъй като по-голямата част от входящата топлина е върху гърба, тя н е трябва да се блокира от дрехи. Много клиенти използват инфрачервената кабина само с кърпа на бедрата или седнали върху кърпа – подобно на посещението в сауната. Не забравяйте да почиствате вашата инфрачервена кабина редовно след употреба. Повече информация за приложението и структурата можете да намерите в ръководството за експлоатация на инфрачервената кабина.
  • Дали ще използвате инфрачервената кабина за нежна загрявка сутрин или за релаксация вечер зависи от вас. Новата линия инфрачервена кабина ZEN е специално проектирана за медитация, отпускане и забавление. 

Не само се чувства добре, но и изглежда добре – 95% от нашите клиенти успяха да подобрят благосъстоянието си чрез b-intense® инфрачервени кабини.

Станете един от тях!

Най-добрият начин да разберете кой модел b-intense® ви подхожда най-добре е да го изпробвате, усещайки топлината и отдиха.

Намерете подходящата инфрачервена кабина за вашия дом. Инфрачервени кабини в много цветове и размери в зависимост от наличното пространство и начина на живот. Отворени и затворени инфрачервени кабини с работа с приложение.

Ползи

Инфрачервена топлина при болки във врата, гърба и главоболие
Намаляване на теглото с инфрачервена топлина
 
Инфрачервено средство за профилактика на грипоподобни инфекции, хрема и настинки
Инфрачервена кабина при
стрес и депресия

                                                               “Не искате да пропуснете нашата инфрачервена кабина, защото тя допринася за общото ни благосъстояние.“

                                                                                                                                                                       Ulrike K., Linze

Инфрачервено лъчение преди или след тренировка
Инфрачервен при пърхот, атопичен дерматит и кожни проблеми​