BIOMAG

Lumina 3D-e Clinic

Устройствата за клинична импулсна магнитна терапия се произвеждат от Biomag от 1991 г. Тези устройства се използват в много медицински области. Благодарение на своята висока ефективност, непрекъснато развитие, качество и дизайн, устройствата за импулсна магнитна терапия Biomag са фаворит на пазара от дълго време. Научете за всички предимства на тези клинични устройства.

Lumina 3D-e Easy

Устройствата за домашна грижа предоставят широк спектър от предимства. Приложенията могат да се извършват в комфорта на вашия дом и по този начин да бъдат по-редовни, дългосрочни и икономични. След направена диагноза от лекар и консултация, ние с радост ще предложим апарати, подходящи за Вас и след съобразяване с всички противопоказания, дори и за почти всички членове на Вашето семейство.

Lumio 3D-e

Компактните устройства за домашна грижа се харесват не само заради малкия си размер, но и заради достъпната цена. По отношение на импулсната магнитна терапия Biomag, дори тези лесно преносими и лесни за използване устройства поддържат висок стандарт на изход, ефективност и качество на приложение. Biomag държи на качеството на терапиите на най-високо ниво.

LightFit DUO

Икономичен, но ефективен. Това обобщава устройствата LightFit DUO. Единична единица съдържа модула, както и локален апликатор. Тази комбинация осигурява най-достъпния апарат за импулсна магнитна терапия Biomag. Той ще ви удиви с високата си ефективност, като същевременно поддържа най-високия стандарт на устройствата Biomag.

Lumina VET

Ветеринарните апарати за импулсна магнитна терапия Biomag са предназначени не само за подобряване на производителността при състезателни животни, но и за домашни любимци, чието здраве може да бъде подобрено след претърпени наранявания или хронични заболявания. Благодарение на Lumina VET можете да прилагате първокласна импулсна магнитна терапия, както от специализирани ветеринарни лекари, така и в домашни грижи.

Най-търсените настройки

Системите за импулсна магнитна терапия имат различни цели и употреба. Гамата от продукти на Biomag предлага настройки както за големи клиники, така и за частни рехабилитации. Универсалните комплекти за домашни грижи също са любими на клиентите, заедно със спортните медицински комплекти.

Апликатори

Качествените апликатори са един от ключовите камъни за високата ефективност на импулсната магнитна терапия Biomag. Широката гама от продукти и качеството на апликаторите са една от причините нашите клиенти да са толкова доволни. Можете да избирате между кръгли, плоски или локални апликатори.

Патентована 3D импулсна терапия Biomag. Как работи?

Основният принцип на магнитотерапията 3D Biomag е генерирането на електромагнитни импулси. Генерираните импулси могат да проникнат през слоеве дрехи и дори телесни тъкани до мястото на приложение. Тези импулси имат специално разработени биотропни параметри (напр. честота, профил, интензитет), благодарение на които импулсната магнитотерапия повлиява различни здравословни състояния. Терминът импулсна магнитна терапия най-често се използва за физиотерапия, използваща принципа на електромагнитните импулси. Използва се съкращението PEMF, за да бъде стегнато. Патентованата технология 3D Biomag осигурява по-прецизни и непрекъснати импулсни профили, подобрява изхода и позволява на импулсите да идват от различни ъгли. Това го прави напълно нова и уникална медицинска технология на пазара.