ESAGONO

Пълен обхват на "Salus per Aquam" - СПА и уелнес
Благодарение на своя опит и гъвкавост в предложенията си, Esagono се превръща в идеалния партньор за всички, които желаят да съчетаят изискания италиански дизайн с персонализирани проекти и концепции за SPA и уелнес.

Хидромасаж

Кнайп пътеки, балнеолечение, хидротерапия и всичко свързано със света на СПА хидромасажите.

Сауна и турска баня

Туптящото сърце на Esagono: турска баня, римска баня, калидариум, термална баня или хамам.

Лечение със сол

Цялото очарование на хималайската розова сол и благосъстоянието на халотерапевтичните процедури.
Водни процедури

Esagono предлага технологично напреднали решения, които обединяват традицията с иновативни концепции, използвайки дърво като ключов материал. От древната таласотерапия до оригиналните и комплексни вани, Esagono ви предоставя супер функционални и емоционални концепции, които отразяват източния стил. Древни ритуали и съвременна технология се събират, за да създадат новаторски уелнес инструменти като OfuroKneipp®, Hydrofuro® и Ofuro Tinozza®.

Хидротерапията предоставя множество положителни ефекти върху тялото:

*Дълбока биостимулация на кожата
*Подобрение на метаболизма
*Подобрение на кръвообращението
*Детоксикация
*Осигуряване на дълбока хидратация
*Подпомагане на физиологичния pH баланс
*Релаксация и смекчаване на напрежението
*Подобряване на имунната система

Esagono предоставя гъвкави решения, които включват модерна технология, с лесен монтаж без нужда от строителни дейности. Ние използваме системата "plug and play", която изисква само електрозахранване и водоснабдяване. Това позволява на ваните да бъдат монтирани лесно.

Кабини Thalatepee Suite Cuddly

Thalatepee Suite Cuddly - идеалният апартамент, който ще впечатли всички вашите клиенти. На площ от само 10 квадратни метра, Esagono създава удобна и уютна среда. Тази кабина предоставя нежна топлина, благодарение на вътрешната отоплителна система, и ви отвежда на магическо пътешествие чрез цветове, звуци и аромати.

Кабини Tepee®

Кабините Tepee® са създадени, за да предложат професионални, елегантни и удобни пространства за ритуали за красота и уелнес. Tepee® предоставят всички предимства на Thalatepee® Suite на по-достъпни цени. С модулен подход, те се монтират бързо и лесно, без строителни работи. Този иновативен дизайн позволява на кабините да бъдат премествани, запазвайки инвестицията Ви. Кабините Sauna Tepee® са създадени, за да предоставят функционалността на Thalatepee® Suite в по-компактно и същевременно уютно пространство. Изработени от масивна морска дървесина Okume, те предлагат всички предимства на римския лакониум. С лесен за използване панел можете да активирате всички програми на Suite според модела. Можете да се доверите на Esagono за професионални ритуали на уелнес, съчетаващи древните традиции с модерните иновации.

Кабина - Сауна Thalatepee Suite Queen

Кралицата на уелнеса и СПА, предназначена за процедури, масажи и ритуали за двойки. Thalatepee® Suite Queen. Размерът и от 14 квадратни метра и разкошният й блясък правят кабината идеална за разнообразни процедури за двойки - от стандартни масажи до най-древните ритуали. С лесен достъп, осигурен от усъвършенствания и персонализиран панел за управление, Thalatepee® Suite Queen предлага повече от 25 предварително зададени програми. Можете да избирате между традиционния римски термариум, масаж с камъни, аюрведа, древния хамам, савонаж, берберски ритуали и още много други. Thalatepee® Suite Queen е интелигентна и многофункционална. Тя може да се трансформира от СПА апартамент за двойки - благодарение на двете подвижни масажни легла, в просторна кабина със сгъваеми дървени пейки, която може да побере до 10 души. Температурата и влажността са оптимизирани и напълно персонализирани, което предоставя идеална среда, където процедурите могат да се извършват без голямо физическо усилие. Солевият пулверизатор Tepee84® (по избор) допълнително пречиства и йонизира кабината, придавайки й по-здравословна и релаксираща атмосфера.

Термални легла Thermalie и Thermalie® Easy

Парни бани и СПА ритуали в термомасажно легло на достъпна цена. Thermalie® и Thermalie® Easy обединяват хидротерапевтични процедури и ритуали с древната култура на масажа. С тяхната ергономичност и стилно изпълнение, тези термални легла предлагат на салони за красота и СПА центрове практичен и ефективен термален инструмент, подходящ както за отопляемо масажно легло, така и за термо капсула. В него могат да се изпълняват различни масажни техники, докато клиентът се наслаждава на приятна парна баня (40-42° C). Парата не само подпомага хидропатичните ритуали, но и помага на масажистите, улеснявайки нанасянето на масла, кал и козметика с по-голяма пропускливост на кожата и по-релаксирана мускулатура.

Турска баня и сауна Tepee

Цялата изтънченост на Esagono's Suites в лека версия. За да удовлетвори разнообразни нужди на центрове за красота, СПА и уелнес центрове, Esagono създаде гама от достъпни, но престижни кабини - Thalatepee® Suite в по-лека версия. Tepee® Suites предоставят възможност за извършване на всички ритуали на сауната и турската баня в уютна, но стилна среда. Линията Tepee® е създадена с идеята да предостави професионални, елегантни и удобни апартаменти за спа и красота, на тези които желаят всички предимства на Thalatepee®, но на по-достъпна цена. Всички Tepee® Suites се монтират лесно благодарение на модулния подход на Esagono, без да се изискват строителни работи. Те просто се нуждаят от електричество и вода. Как работи: Turkish Bath Tepee® съчетава всички предимства на Thalatepee® Suite в по-лека и компактна среда. Апартаментът е изработен от масивно морско дърво Okume и предлага функционалността на древните римски бани. Лесният за използване панел ви позволява да активирате всички терапии на Suite според модела, който сте избрали. Интегрираният солен пулверизатор Tepee84® (по избор) добавя предимства на халотерапията към апартамента.

Капсула Thalaxoterm® Easy Bed

Професионален уелнес у дома. С Thalaxoterm® Easy се предлага уникална възможност на центрове за красота, уелнес и дори домашни СПА да предоставят всички предимства на римските бани, използвайки по-малко от 3 квадратни метра. Този супер достъпен вариант на Thalaxoterm® запазва основните характеристики и стил, но с по-малко опции. Той е специално замислен и проектиран за малки СПА или частни зони за уелнес.

Капсула Thalaxoterm Thermal Cocoon Spa

Уелнес изпълнен със смисъл. Тази холистична концепция е идеална за всички видове Beauty Day SPA, Urban SPA, Wellness Center и Beauty Center. Thalaxoterm® SPA е най-продаваната парна капсула на Esagono, предоставяйки отлично съотношение цена-качество. Мощен и ефективен парогенератор, светодиодна хромотерапия и солен пулверизатор Tepee84® се съчетават и предлагат не само универсално СПА оборудване, но и елегантно и луксозно допълнение към мебелите.

Сауни Thalatepee Dry и Sauna Thalatepee Wet & Dry

Изпълнете СПА ритуалите си в звукоизолирана кабина. Thalatepee® Dry е предназначен за клиенти, които желаят да се наслаждават на разнообразни уелнес и СПА процедури. Със своите 10 квадратни метра, отличаваща се елегантност и функционалност, Thalatepee® Dry предоставя разнообразни ритуали - от хромотерапия и ароматерапия до козметични процедури, СПА масажи и други. Снабдена с подвижно масажно легло, сгъваеми пейки за до 8 души и солен пулверизатор Tepee84® (по избор), тя съчетава ефективност и дизайн, която предоставя комфорт и релаксация.

Масажни легла

Rubino

Изключително изискано и здраво масажно легло с пълно оборудване за всякакъв вид масажи. Изработено от морско дърво Okume, с бял матрак от синтетична кожа, който се пере. Включва рафт, закачалка за ролка хартия и регулируема облегалка.

Turchese

Здраво масажно легло, изработено от масивно морско дърво. С размери 186 х 70 х (h) 74 см и бял матрак от синтетична кожа, който се пере. Включва рафт, закачалка за ролка хартия и регулируема облегалка.

Esarelax

Ергономично и многофункционално ръчно изработено легло, проектирано за оптимален комфорт на гръбначния стълб по време на почивка. Размерите са 168 x 60 x (h) 80 см, с възможност за матрак от чист памук. Произведено от морско дърво Okume и предоставящо ергономичен дизайн и фиксирана облегалка.

Giada

Здрава и удобна количка, подходяща за различни СПА, козметични и уелнес центрове. Разполага с 3 масивни рафта и чекмедже за съхранение. Изработена от морско дърво Okume с подсилена рамка и колела за лесно придвижване.

Thermalie

Компактна и универсална дървена количка с алуминиев съд за нагряване на различни продукти. С размери 60 x 68 x (h) 101 см и опции за матрак от чист памук, Thermalie предоставя гъвкавост и комфорт. Включва алуминиев съд с термостат, керамични купи и рамка с колела за лесно транспортиране.

Готови решения за СПА зони:
  • СПА Beauty Suite® 60 м2: Включва масажна двойна кабина с душ, емоционален душ, Tepee Sauna, Turkish Bath Tepee, релакс зона, Hydrofuro и техническо помещение.
  • СПА Beauty Suite® 90 м2: Включва масажна двойна кабина с душ, емоционален душ, Tepee Sauna, Turkish Bath Tepee, релакс зона, Hydrofuro, техническо помещение, съблекални с душ (жени и мъже) и тоалетна с предверие.
  • СПА Beauty Suite® 120 м2: Включва рецепция с чакалня, съблекални (жени и мъже), емоционален душ, Tepee Sauna, Turkish Bath Tepee, релакс зона, Hydrofuro, техническо помещение и масажна двойна кабина с душ.

В пакетната цена на готовите проекти влизат: Tepee Sauna, Turkish Bath Tepee, Hydrofuro Light mini-pool, релакс зона с Esarelax легла и масажна зона за двойни ритуали с масажни легла.

Не се включва в пакетната цена: ВИК и електрически дейности, строителни работи, доставка и монтаж, ДДС и други специфични изисквания, които не са споменати.

Нашите оферти можете да разгледате ТУК
Дългогодишното сътрудничество между Genev Luxury и Esagono Италия дава възможност на нашите клиенти да планират и подобрят СПА или Уелнес бизнеса в точното време и с най-доброто оборудване.