ОТОПЛЯЕМИ
МРАМОРНИ ЛЕГЛА -
FABIO ALEMANNO

ИНТЕНЗИВЕН И УНИКАЛЕН ПОДХОД КЪМ УЕЛНЕС - СЪЗДАВАНЕ НА ТОПЛА И УЮТНА ПРЕГРЪДКА, КОЯТО ВОДИ ДО ПЪЛЕН РЕЛАКС

Изживейте усещането за лукс и благополучие с нашите елегантни ръчно изработени мраморни лежанки с инфрачервено отопление. Нашите шедьоври с уникален дизайн, перфектна ергономичност, неповторима елегантност и стил, предоставят изключителен уелнес и за най-претенциозните гости.

ОТКРИЙТЕ НАШАТА УНИКАЛНА КОЛЕКЦИЯ ОТ ОТОПЛЯЕМИ МРАМОРНИ ЛЕЖАНКИ

Изработени от един блок безупречен мрамор и обединяващи иновациите с майсторството, нашите отопляеми мраморни лежанки предоставят безпрецедентен комфорт и незабравими релаксиращи изживявания.
Чрез продуктите на Fabio Alemanno , ние от Royal Spa имаме възможността на предложим на нашите клиенти Уелнес за тялото, ума и душата.

НАЙ-ДОБРАТА СПА ИНОВАЦИЯ

Изработени от един блок безупречен мрамор, нашите инфрачервени отопляеми шезлонги и маси се отличават с ергономичен дизайн и структура. Съчетавайки уелнес с дизайн и технология, те предлагат ненадминат комфорт и релаксиращо изживяване както в спа зоната, така и в уюта на вашия апартамент или всекидневната.

ВЪЗСТАНОВЯВАЩА ЕНЕРГИЯ ЗА ВСЯКО ПРОСТРАНСТВО

Възползвайте се от възстановяващата енергия, независимо дали се намирате в спа зоната или в интимността на вашия апартамент. Доказаните терапевтични ползи от дълговълновото инфрачервено лъчение, заедно с техническото съвършенство на нашите продукти, ги правят правилният избор за изискани клиенти по целия свят.

БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Предлагаме неограничен избор от мрамор, екзотично дърво, кожа и тъкани, които позволяват перфектна интеграция във всяка среда. Това осигурява на архитектите и интериорните дизайнери безкрайни възможности за персонализиране. С нашите отопляеми мраморни лежанки вашият СПА център ще бъде незабравим, а комфортът и уютът ще пренесат в състояние на пълен релакс вашите гости.

Шезлонги "CLEOPATRA" с инфрачервено отопление

Отопляемите мраморни шезлонги "CLEOPATRA" са истински дизайнерски шедьовър. Тези модели са създадени със специално внимание към комфорта и дизайна. Предназначени както за спа зони, така и за лична употреба у дома.С нашите отопляеми мраморни лежанки вашият СПА център ще бъде незабравим, а комфортът и уютът ще пренесат в състояние на пълен релакс вашите гости.

CLEOPATRA CLASSICO

С правилният ъгъл на наклона, CLEOPATRA CLASSICO предоставя оптимална релаксация и усещане за нулева гравитация. Ергономичният дизайн и гъвкавостта на модела го правят идеален избор за лична или професионална употреба, като осигуряват ненадминат комфорт и релаксация. С нашите отопляеми мраморни лежанки вашият СПА център ще бъде незабравим, а комфортът и уютът ще пренесат в състояние на пълен релакс вашите гости.

CLEOPATRA MODERNO

Моделът CLEOPATRA MODERNO е произведение на изкуството, което обогатява всяко пространство и предоставя ново измерение на благополучието. Със съвременен дизайн и вечна елегантност, CLEOPATRA MODERNO е предпочитан избор за зоните на релаксация. С нашите отопляеми мраморни лежанки вашият СПА център ще бъде незабравим, а комфортът и уютът ще пренесат в състояние на пълен релакс вашите гости.

CLEOPATRA BASICO

CLEOPATRA BASICO се отличава с минималистичен и съвременен дизайн, интегриран в ергономично оформен мраморен блок. Моделът е предназначен за тези, които ценят естетиката на спокойните места. С нашите отопляеми мраморни лежанки вашият СПА център ще бъде незабравим, а комфортът и уютът ще пренесат в състояние на пълен релакс вашите гости.

"DIVA" - Отопляем шезлонг DIVA

Шезлонгът "DIVA" представлява изкусително произведение, което съчетава артистичен дизайн с иновативно инженерство. С извивки и линии, ръчно изработеният мраморен шезлонг "DIVA" предоставя всички предимства на традиционните терапевтични методи с използване на топлина. Моделът "DIVA" може да се използва както в спа среди, така и в личния апартамент или офис, предоставяйки неповторима релаксация.

DIVA CLASSICO

С изключително ергономичен дизайн и гъвкавост, DIVA CLASSICO предоставя несравним комфорт и релаксация както за лична, така и за професионална употреба. Регулируемият ъгъл на наклон предоставя оптимално усещане за релаксация и нулева гравитация.

DIVA MODERNO

DIVA MODERNO представлява произведение на изкуството със съвременен дизайн и вечна елегантност. Този модел обогатява всяко пространство и предоставя нова перспектива в уелнеса.

DIVA BASICO

DIVA BASICO се отличава със съвременен, минималистичен дизайн, интегриран в ергономично оформен мраморен блок. Този модел е предпочитаният избор на тези, които ценят семплата естетика на СПА зоната.

CAESAR - Мраморен шезлонг с интегрирана отоплителна система

CAESAR представлява мраморен шезлонг с интегрирана отоплителна система, която предоставя нова степен на релаксация. Този модел е подходящ както за спа, така и за лична или професионална употреба.

SQUARE - легло за Hammam

CAESAR представлява мраморен шезлонг с интегрирана отоплителна система, която предоставя нова степен на релаксация. Този модел е подходящ както за спа, така и за лична или професионална употреба.