LIGHT THERAPY

Изживейте светлинната терапия -
Какво е и какво представлява?

BEAUTY LIGHT THERAPY  е терапия с червена, зелена и синя светлина – термини, които са добре познати в индустрията на красотата. Но какво всъщност е светлинната дермо терапия и как може да бъде използвана за подобряване на кожата?

За да разберем същността на светлинната терапия, трябва да се върнем в началото. Идеята за светлинна терапия на първо място произлиза от НАСА. През 1995 година агенцията провежда експерименти върху източници на светлина, които да насърчат растежа на растения в необитаеми пространства. Резултатите от тези експерименти показват, че определени дължини на вълните на светлината – 633 nm за червена светлина, 532 nm за зелена светлина и 415 nm за синя светлина – могат да проникнат в дълбоките слоеве на кожата, известни като дермата.

След като достигне до дермата, светлината активира клетките, което стимулира тялото да използва светлината като възможност за подмладяване. Този процес включва подобрено кръвообращение, стимулиране на производството на колаген, детоксикация на клетките и множество други положителни ефекти.

От откриването си през 1995 година, светлинната терапия се е развила значително. Основавайки се на резултатите от множество проучвания и научни изследвания по света, д-р Мюлер реши да направи голяма стъпка напред. Той замени лампите в колагеновите машини с иновативни устройства за светлинна дермо терапия за красота. Тези устройства излъчват червена, зелена и синя светлина – позната също като колагенова светлина, светлина за редуциране на пигментацията  и антибактериална светлина.

Така светлинната дермо терапия се превръща в естествен и безопасен метод за подобряване на кожното здраве и външен вид. Опитайте уникалните предимства на светлинната терапия и се насладете на красива и здрава кожа.

5 Предимства на червената светлина Dr. Muller Collagenic

 1. Подновяване на колагена и еластина за озаряващ ефект: Колагенът и еластинът, ключови протеини в кожата, с годините намаляват, което допринася за стареенето на кожата. Collagenic Light активира производството на тези протеини, което води до подобряване на структурата  на кожата.
 2. Против стареене: Проучванията показват, че червената светлина стимулира обновяването на колагена и еластина, намалявайки фините линии и бръчките. Тя подобрява тенът, текстурата и стегнатостта на кожата.
 3. Заздравяване на рани и тъкани: Червената светлина насърчава заздравяването на рани и регенерацията на клетките. Тя реконструира фибробластите и подобрява имунната система на кожата, ускорявайки процеса на възстановяване.
 4. Подобряване на настроението: Излагането на червена светлина увеличава производството на хормона на щастието – серотонин. Това може да подпомогне предотвратяването на депресия и сезонно афективно разстройство (SAD).
 5. Намаляване на целулита: Collagenic Light стимулира оксигенацията, детоксикацията и кръвообращението, което намалява целулитните натрупвания и подобрява здравето на кожата.

5 Ползи от Синята светлина с Dr. Müller Blue Skin

 1. Лечение на Акне: Светлинната терапия Blue Skin Light, включена в продуктовата гама на Dr. Müller, предоставя ефективно решение за борба с акнето. Тази безопасна светлина унищожава бактериите, причиняващи кожни раздразнения, като не излага на UV лъчи.
 2. Контрол върху Омазняването: Прекомерното омазняване на кожата може да бъде намалено благодарение на Blue Skin Light. Тази иновативна терапия активно регулира функцията на мастните жлези, което допринася за по-здрава и балансирана кожа.
 3. Намаляване на Черните Точки: Синята светлина не само се използва за лечение на акне и контрол на омазняването, но и за борба с черните точки. Тя прониква в кожата и ефективно унищожава бактериите, отговорни за образуването на черни точки, оставяйки Ви с по-чиста и светла кожа.
 4. Лечение на Екзема и Псориазис: Няколко изследвания подчертават ефикасността на синята светлина при проблеми като екзема и псориазис. Тя успокоява възпалените процеси и намалява физическите симптоми.
 5. Стимулиране на Щастието: Blue Skin Light, подобно на Collagenic Light и Bright Skin Light, повишава производството на хормона на щастието – серотонин. Това е особено важно по време на зимните месеци, когато ние ограничаваме излагането си на слънчева светлина и можем да изпитваме недостиг на позитивни емоции.

5 Предимства на зелената светлина Dr. Muller Bright Skin

 1. По-светла и гладка кожа: Зелената светлина на Bright Skin Light помага за разграждането на меланина, което води до по-светъл и по-равномерен тен на кожата.
 2. Намаляване на паякообразни вени и розацея: Зелената светлина затваря малките кръвоносни съдове под кожата, намалявайки видимостта на паячните вени и розацеята.
 3. Борба с хиперпигментацията и възрастовите петна: Bright Skin Light е ефективен метод за намаляване на възрастови петна и хиперпигментация, предотвратявайки появата им в бъдеще.
 4. Облекчаване на болката: Зелената светлина прави мускулите по-гъвкави и помага при болка в мускулите и ставите.
 5. Заздравяване на рани и тъкани: Bright Skin Light стимулира клетъчния растеж и помага за възстановяването на засегнати области на кожата.Beauty Light Therapy 48: Превъзходство в Подмладяването и Красотата

Dr. Müller Beauty Light Therapy 48 – комбинация от три ефективни източника на светлина: Collagenic Light, Bright Skin Light и Blue Skin Light. Тази иновативна система предоставя подмладяващо, изглаждащо и детоксикиращо въздействие върху вашата кожа. Подобрете здравето, красотата и общия вид на вашата кожа по ненадминат начин.

Осигурете на Кожата си Блясък и Прекрасен Тен

Beauty Light Therapy 48 използва различни източници на светлина, за да оживи, озари и успокои кожата ви. Тази система обработва цялото ви тяло и допринася за:

 • Намаляване на бръчките и стимулиране на заздравяването на рани.
 • Облекчаване на болка и възпаление за по-кратко време – сесия от само 12 минути.
 • Спомагане за намаляване на акнето.
 • Ускоряване на кръвообращението и премахване на мъртвите клетки, осигурявайки ви по-чиста кожа.

Технически Характеристики:

 • 18x Колагенова светлина Dr. Müller 200W E-Tronic | 200 см
 • 15x Dr. Müller Зелена светлина 200W E-Tronic | 200 см
 • 15x Д-р Мюлер Синя светлина 200W E-Tronic | 200 см
 • Препоръчително време на сесия: 12 минути

Beauty Light Therapy 64: Луксозен Тен и Разкош

Dr. Müller Beauty Light Therapy 64 е комбинация от три важни източника на светлина – червена, зелена и синя светлина – които ви даряват с изискан, луксозен тен.

Преимущества:

 • Кратко време за сесия – само 10 минути, което позволява повече сесии за деня.
 • Безопасност при комбиниране с други козметични процедури.
 • Изключителни резултати без необходимост от хирургически или инвазивни техники.

Технически Характеристики:

 • 24x Колагенова светлина Dr. Müller 200W E-Tronic | 200 см
 • 20x Dr. Müller Зелена светлина 200W E-Tronic | 200 см
 • 20x Dr. Müller Синя светлина 200W E-Tronic | 200 см
 • Препоръчително време на сесия: 10 минути

 

Съчетавайки стил и иновации, устройствата за светлинна терапия на Dr. Müller предоставят революционно решение за подмладяване и красота. Преоткрийте своето здраве и външен вид, използвайки ефективността на светлинната терапия за вашата кожа.