MORA WELLNESS
шезлонги, матраци, лежанки и водни легла

„Mora Wellness” е италианска компания специализирана в дизайна и производството на мебели за басейни и релакс зони, солни и водни легла за СПА и Уелнес центрове, 100% произведени в Италия, и с гаранция между 2 и 10 години.

Mora Wellness създава малки и големи уелнес центрове, Green Wellness;
Фабрика за сауни, парни бани, солни стени, емоционални и сензорни пътеки;
Обзавежда се със статични и висящи релакс легла, накланящи се фотьойли, водни легла.

Продуктите на Mora Wellness са с изискан дизайн и в същото време здрави и подходящи за интензивна и професионална употреба както в големи, така и в малки уелнес центрове. Използването на качествени материали в производството на Mora Wellness, ги прави предпочитан партньор при избор на луксозно обзавеждане.

Кресла и аксесоари от изкуствена кожа

Фотьойли от изкуствена кожа и аксесоари за уелнес центрове, в различни материали и цветове.

Водни легла

Шезлонги за уелнес центрове и басейни, от различни материали и с широка гама от цветове на покритието.

Конструкцията на шезлонгите е изработена от стомана и алуминий, а за дамаски се използва висококачествен текстил: Batyline, Ferrari, Textilene, както и Texplast и еко-кожа. Разработени са така че да се съхраняват компактно и да позволяват лесно почистване около и под тях.

Гамата от продукти на Mora Wellness включва и луксозни водни и солни легла с добавени хромотерапия, регулируема температура и височина. Приложенията им са ефективни в масажни студиа и зони релакс. Всички продукти на Mora Wellness са създадени за да дадат усещане за релаксация и благополучие на клиентите Ви.