SAFESWIM

Спокойствие, икономичност и комфорт за вашият басейн

Системи, предназначени предимно за басейни, които вече са изградени и в които няма възможност или при желание за монтиране на потопяемо покритие.
Португалската компания SafeSwim е дългогодишен производител на висококачествени ролетни покривала, предлагаща богат избор между прозрачни, плътни и термо ламели, цветова гама, и начини на монтаж при новостроящи се басейни или вече съществуващи такива. Ламелното покривало ще намали топлинните загуби на водата, ще ограничи изпарението, ще доведе до по-малък разход на препарати за поддръжка на водата, и не на последно място ще направи басейна Ви безопасен. Препоръчваме Ви!
Когато са потопени, тези системи са напълно скрити, като се интегрират перфектно във вашия басейн и поддържат хармоничната среда, която съществува около вашата зона за отдих.

CARAÏBES

Забравете зидарията и електрическите връзки. Нашата система „CARAÏBES“, захранвана от безплатна слънчева енергия, защитава вашия басейн и гарантира безопасността на вашите деца.

HAWAI

Вашият басейн заслужава най-доброто. Поради тази причина създадохме модела 'HAWAI' със защитно чекмедже за по-добро запазване на корицата. Елегантна и практична, тази система не само предпазва вашия басейн, но и целостта на вашето оборудване.

MEDITERRANEE

Благодарение на вградения мотор и автоматичните крайни изключватели можете без усилие да защитите басейна си, да пестите енергия и винаги да поддържате водата кристално чиста. Този капак е специално проектиран за голям комфорт при използване.

ATLANTIC

Нашата система ATLANTIC работи ръчно с манивела. Проста и ефективна система за защита на вашия басейн с минимална инвестиция, винаги с възможност за развитие към други модели. Най-евтиният начин да защитите вашия басейн.